Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

100 kinderen gratis naar zwembad Tropiqua

Foto: Tropiqua.nl

VEENDAM – Op donderdag 23 februari om 16.00 uur krijgen 100 personen gratis toegang tot zwembad Tropiqua, inclusief een patatje en een ijsje.

Wethouder Henk Jan Schmaal zal symbolisch een cheque overhandigen aan De Dichte Knip Oldambt die samen met Tropiqua dit evenement mogelijk maakt.

Dichte Knip Oldambt
De Dichte Knip Oldambt zet zich in voor mensen die tegen de armoedegrens leven. Zij organiseren onder andere sinterklaasfeesten, voorzien mensen van boodschappen, delen twee keer per week brood uit en voorzien kinderen van een verjaardagsbox.

Zwemmen, patatje en een lekker ijsje
Tropiqua wil graag van betekenis zijn voor deze groep kinderen. Op donderdag 23 februari 2017 om 16.00 uur mogen er 100 kinderen en hun begeleiders komen zwemmen. Een middag zwemmen is natuurlijk niet compleet zonder een bakje patat en een ijsje. Erik Perdok van Restaurant Tropiqua, zal alle 100 kinderen en begeleiders voorzien van een bakje patat en een ijsje. Dit gaat natuurlijk met de dichte knip. Henk Jan Schmaal: “Wij vinden het belangrijk dat iedereen van ons zwembad kan genieten. Wij hopen alle kinderen en hun begeleiders hier heel blij mee te maken en een fijne zwemmiddag te bezorgen”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.