Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Westerwolde rijgt fair, groen en kunstzinnig!

ONSTWEDDE – Dat Westerwolde rijgt een uniek  tiendaags tuin- en kunstevenement is, dat ieder jaar in de regio Westerwolde en Kanaalstreek gehouden wordt, is wel bekend. Tien dagen lang, dit jaar van 16 t/m 25 juni, zijn 23 tuinen een podium voor kunst en cultuur en kunnen bezoekers deze tuinen bezoeken en aan elkaar rijgen tot een route. Ook beroemd zijn de kralen die in elke tuin uitgereikt worden, deze kunnen geregen worden tot een uniek aandenken. Naast kunst in elke tuin verzorgt de werkgroep een aanvullend programma met voornamelijk optredens van muzikanten die alle muziekgenres vertegenwoordigen. Voor elk wat wils!

Markt

Nieuw is dat er dit jaar, op woensdag 21 juni, voor het eerst een tuin- en kunstmarkt wordt gehouden, de ‘Westerwolde rijgt FAIR’. Een mooie aanvulling op het toch al bijzondere programma. In het beschermde dorpsgezicht van Smeerling, tussen monumentale boerderijen en prachtige natuur, zijn rond Gasterij Natuurlijk Smeerling en op het terrein van Natuurmonumenten, minimaal 50 kramen beschikbaar voor standhouders en kunstenaars. Wij zoeken deelnemers in de categorieën: tuinartikelen en gerelateerde zaken (denk aan: planten, zaden, bollen, vogelhuizen, hekwerk, tuinmeubelen, siersmeedwerk, gereedschappen, andere buitenproducten enz.), streekproducten, (tuin)kunst en kunstzinnigheid en ambachtelijke producten.
Er hebben zich al vele standhouders aangemeld, het belooft een bijzondere themamarkt te worden die helemaal past bij het evenement. Er kunnen nog standhouders bij: aanmelden kan nog tot 1 maart, kijk op de website hoe u een kraam kunt bemachtigen.

Woensdag 21 juni van 10.00 tot 17.00 uur. Locatie: Smeerling, 9591 TX Onstwedde
Toegang voor bezoekers gratis. – www.westerwolderijgt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.