Direct naar de inhoud.

Winterse wandelingen bij Buitencentrum Boomkroonpad

  • door:
  • op:

Winterwandeling
DROUWEN – In de voorjaarsvakantie op de woensdagen 22 februari en 1 maart, organiseert Buitencentrum Boomkroonpad mooie winterse wandelingen door de Drentse bossen. De wandeltocht is samen met een gratis gids en geschikt voor jong en oud.

Ontdek sporen van dieren
Laat je niet weerhouden door de kou, maar ga lekker struinen. De gids neemt je mee voor een leuke en gevarieerde wandeling. Hij zal je van alles laten zien over de natuur in de winter. Ook de sporen van dieren komen aan de orde, dus laat je verrassen en ontdek welke dieren en vogels er allemaal in het bos leven. Mocht er sneeuw liggen, dan wordt het helemaal spannend. Je kunt dan nog makkelijker de sporen van de dieren in de sneeuw ontdekken. Voor zowel kinderen als volwassenen een leuke en leerzame ervaring.

Informatie
De wandelingen starten om 13.30 uur bij Buitencentrum Boomkroonpad en duren ongeveer 1,5 uur tot 2 uur.De kosten zijn € 5,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Graag vooraf aanmelden via 0592-377305 of boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl.

Plaats: Buitencentrum Boomkroonpad, Steenhopenweg 4, 9533 PN in Drouwen.
Voor meer informatie en overige activiteiten kunt u kijken op www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad

(Ingezonden)



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal