Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Aanmelden voor de vrijwilligersavond en vrijwilligersprijs

Vrijwilligersprijs uitreiking (archieffoto RTV1)

STADSKANAAL – Als dank en waardering voor alle vrijwillige inzet worden de vrijwilligers van Stadskanaal op donderdag 9 maart in het zonnetje gezet tijdens de vrijwilligersavond. Inmiddels zijn er zo’n 300 vrijwilligers aangemeld door hun organisatie maar sporthal de Spont biedt ruimte voor meer. Aanmelden kan nog deze week – tot 1 maart – bij het VIP! Stadskanaal (vip@welstad.nl). Individuele aanmelding is niet mogelijk maar loopt via de organisatie waar men vrijwilliger is.

Vrijwilligers kunnen deze vrijwilligersavond genieten van een driegangen stamppotbuffet. Daarbij worden zij bediend door college- en raadsleden van de gemeente. Er is een gezellig en gevarieerd programma met medewerking van o.a. toneelvereniging UDI, Klaas en Ronald, Just Us, Lieneke van Eijcklenburg, Ellie Prins en de Parkheemster Wichter. Als extra verrassing wordt onder de aanwezige vrijwilligers een Geert Teis & diner arrangement verloot.

Geldprijs

Deze avond is ook de jaarlijkse uitreiking van de vrijwilligersprijzen door gemeente en Rabobank Zuid Oost Groningen. Er worden vier prijzen toegekend aan een in het oog springende of inspirerende vrijwilligersprojecten. Organisaties die zich ‘laten zien’ kunnen zich nog tot 1 maart nomineren met een eigentijdse presentatie. Dit kan bijvoorbeeld een kort filmpje zijn, maar ook andere creatieve uitingen zijn welkom. Een presentatie mag maximaal 5 minuten duren. Inzendingen kunnen worden gestuurd naar het VIP! via vip@welstad.nl. De vier beste inzendingen worden tijdens de vrijwilligersavond gepresenteerd en maken kans op de hoofdprijs van € 1.000.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.