Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Radiokerkdienst vanuit de Semstraatkerk

Semsstraatkerk (F: RTV1)

RTV1 – Zondag zendt RTV1 vanaf half tien een kerkdienst uit, die eerder is opgenomen (zondag 29 januari) in de Semstraatkerk in Stadskanaal. In deze dienst ging voor Ds. D. Wams. Voor de vroege vogels beginnen we al om 06.00 uur met non-stop Gospel en praise. Vanaf 09.00 uur presenteert, Wim Zeeman het programma “Gain end of Zwet “. Om negen uur, neemt het zondagmorgen kerkteam het over. Techniek Erik Vissering, Presentatie Jan Pietersen Telefoon Jannie Pietersen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.