Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerkdienst vanuit de Lichtbaken in Stadskanaal

RTV1

STADSKANAAL – Zondagmorgen 26 februari zenden we via onze radiofrequenties een kerkdienst uit vanuit de Chr. Gereformeerde Kerk “Het Lichtbaken” in Stadskanaal. In deze dienst gaat voor Ds J.G.Kortleven uit Noordseschut.

Vanaf zes uur kunt u op RTV1 luisteren naar Gospel en Praise. Om acht uur ” Gain end of Zwet ” gepresenteerd door Wim Zeeman. Om negen uur neemt het zondagmorgen kerkteam het over. Techniek deze morgen is in handen van Gert Wubs en de presentatie doet Wim Gelling.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.