Direct naar de inhoud.

Rond de Tafel met raadsleden over herindeling

  • door:
  • op:

RTV1 – (audio) Vrijdagavond spraken Bert Jan Brinkman en Jan Bresters in het programma ‘Rond de Tafel’ met een aantal raadsleden uit Veendam en Stadskanaal over een eventuele gemeentelijke herindeling. Komt deze ‘veenkoloniale gemeente’ er nu wel of niet? Nee zegt Christel Knot van Gemeente Belangen Veendam. Ja zegt Klaas Pals van D66 Stadskanaal.

Raadsleden

Uitzending gemist? Luister hier nogmaals naar de mening van Harrie Schoonewille SP Veendam, Albert Oosting CDA Veendam, Christel Knot GB Veendam, Klaas Pals D66 Stadskanaal en Evert Idema SP Stadskanaal. Dinsdagavond 28 februari spreken de voltallige raden zich uit en zal er een definitief besluit genomen worden in Veendam, Stadskanaal en Pekela. Opmerkelijk feit is dat een raadslid zijn eigen besluit mag geven tijdens het vóór of tegen stemmen. Hiermee kan een raadslid dus afwijken van het ‘eigen’ partijbesluit.

 

Eén reactie op “Rond de Tafel met raadsleden over herindeling”

  1. Natuurlijk gaan Veendam en Stadskanaal samen, dat is namelijk stiekem de oude gemeente Wildervank. Die achter de schermen nooit is opgehouden te bestaan!

    Klaas Pals als (oud)Borgeraar regelt het dan wel dat Borger Odoorn en Coevorden er nog bij komen.

    Dan heb je een mooie krachtige gemeente die zowel stevig gericht is op Groningen als Emmen én zelf voldoende massa heeft om écht wat te kunnen doen voor haar eigen inwoners!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-