Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zes maal goud voor Judoschool Tan-Ren-Jutsu

STADSKANAAL – Afgelopen zaterdag 25 februari werden er in Kollum de Districtskampioenschappen -12 en -15 jaar gehouden. Dit toernooi laat zien wie de beste judoka’s van Noord Nederland zijn. Als je bij de eerste 4 eindigt in de -15 jaar heb je tevens een ticket behaald voor het NK -15 op 11 maart a.s. in Tilburg.

Judoschool TRJ Oost-Groningen was met een grote groep wedstrijd judoka’s vertegenwoordigd op dit zware toernooi. In de -15 jaar wisten Luna Arends (-57kg)en Janniek Pool (-44kg) al hun wedstrijden te winnen en gingen met een gouden plak naar huis. Caylan Wering (+66kg) wist knap het zilver te veroveren en Cindy Oost (-52kg) en Daniel Gergert (-34kg) kregen de bronzen plak omgehangen.

In de -12 jaar werden er maar liefst 4 gouden medailles uitgereikt. Sanne Grave (-27kg), Alexander Christov (-34kg) , Heleen Pool(-36kg) en Milan Grave (-27kg) mogen zich kampioen van Noord Nederland 2017 noemen. Linn Koster(-36kg) en Skadi koster(-32kg) wonnen het zilver en Eva Hanghi (-41kg) en Erik Pool (-34 Kg) kregen het brons mee naar huis.

Door deze behaalde resultaten is Judoschool TRJ Oost- Groningen de best presterende club van Noord Nederland in de -12 jaar. Trainer Ronnie Grave is enorm trots op alle vrijwilligers, coaches en trainers die samen Judoschool TRJ Oost- Groningen naar een hoger niveau brengen.

Voor meer informatie, locaties en 3 gratis proeflessen kijk op www.judotanrenjutsu.nl en like onze facebook pagina.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.