Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

RTV1 start digitaal televisiekanaal bij Ziggo

RTV1 televisie – foto: B. J. Brinkman/RTV1

RTV1 – Vanaf begin maart kun je de streekomroep voor Stadskanaal, Veendam en Borger-Odoorn (RTV1) zien en horen op de televisie via Ziggo. De kabelaar geeft ons signaal digitaal door op kanaal 41 (TV) en 916 (radio).

Veendam

Het TV signaal is ook te zien in Veendam. Daar geeft SKV ons door op kanaal 25. We zijn nog aan het testen in afwachting van een TV aansluiting via KPN. Die gaat ons doorgeven vanaf begin april. Tot die tijd kun je nog wat onvolkomenheden verwachten zoals het bij een testuitzending meestal gaat.

Mediahub

Het televisie en radiosignaal loopt via de nieuwe mediahub van de OLON in Hilversum. RTV1 wil lokale televisie maken voor de mensen in de Veenkoloniën en Semslinie regio. Er wordt nog gewerkt aan distributie in de gemeente Borger Odoorn en wijde omgeving. We houden U op de hoogte..

Hier een overzicht waar RTV1 nu al wordt doorgegeven via Ziggo.

 

Aa en Hunze (Deel)
Appingedam
Bellingwedde
Borger-Odoorn (Deel)
Delfzijl
Menterwolde
Oldambt (kern Winschoten)
Pekela
Stadskanaal
Veendam (nieuwbouw Woellust)
Vlagtwedde
RC Winschoten

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

3 Reacties op “RTV1 start digitaal televisiekanaal bij Ziggo

  1. in Nieuw Buinen ( Bogrer Odoorn ) kunnen we RTV1 digitaal televisiekanaal niet ontvangen het zal mooi zijn dat het hiet ook te ontvangen is

    • Bertjan Brinkman

      Beste heer Hamminga. Helaas klopt dat. Onze TV uitzendingen zijn (nog) niet te ontvangen in grote delen van Drenthe. Hiervoor is echter kanaal 42 gereserveerd bij Ziggo. Onze Regionaa lMedia Centrum (RMC) partner RTV Borger-Odoorn is hier echter de verantwoordelijke omroep. Zodra alle partijen groen licht hebben gegeven kan hier ook RTV1 uitgerold worden.

  2. hier in nieuw buinen nog niks helaas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.