Direct naar de inhoud.

Historische avond ‘Groeten uit Vlagtwedde’

  • door:
  • op:
Groeten uit Vlagtwedde

VLAGTWEDDE – Spannende en interessante verhalen over de rijke historie van Vlagtwedde en omgeving. Lokaal historicus Jochem Abbes vertelt ze tijdens de historische avond ‘Groeten uit Westerwolde’ op zaterdagavond 11 maart in Zaal 12 in Vlagtwedde. De lezing wordt ondersteund met een presentatie van historische foto’s en filmbeelden uit de collectie van Vlagtwedder Freerk Lukens.

Jochem vertelt tijdens deze gezellige bijeenkomst over het ontstaan van het kerkdorp Vlagtwedde. Hij laat foto’s uit de collectie van Freerk Lukens zien en licht deze toe. Ook worden er enkele historische dorpsfilms vertoond met beelden van Vlagtwedde en omgeving in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. “We gaan er vooral een leuke avond van maken” vertelt Henk Jan Meendering van HJ Sound namens de organisatie.

De historische avond ‘Groeten uit Westerwolde’ vindt plaats op zaterdagavond 11 maart vanaf 19.30 uur in Zaal 12 aan de Wilhelminastraat 37 in Vlagtwedde. De entree bedraagt 5 euro. Kaarten zijn te koop aan de kassa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-