Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Fietsvoorzieningen route Pekela-Zuidwending- Veendam

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Het college van B & W van Veendam heeft besloten tot realisering van fietsvoorzieningen op de route Pekela-Zuidwending-Veendam. Het betreft een vrijliggend fietspad langs het deel van de Drieborghweg tussen de fietstunnel Noorderkwartier en de oostelijke rotonde bij de op- en afritten van de N33.

Verder liggen er plannen om fietsvoorzieningen te realiseren op het dan nog resterende gedeelte van de fietsroute tot aan de Zwaaikom. De kosten voor de realisering van dit vrijliggend fietspad, door de provincie is geraamd op maximaal € 50.000 euro.  [ Peter Panneman ]

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.