Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dreumesuurtje in Bibliotheek Stadskanaal

Dreumesuurtje

STADSKANAAL – Woensdag 15 maart is er weer een dreumesuurtje in Bibliotheek Stadskanaal. De maandelijkse dreumesuurtjes zijn gratis en vrij toegankelijk voor elke ouder, grootouder of oppas met jonge kinderen.

Het dreumesuurtje is er voor kinderen vanaf 1,5 jaar en hun ouders, grootouders of oppas. Tijdens het uurtje wordt er voorgelezen, gezongen, gespeeld en geknutseld. Elke maand staat een ander boek centraal.

Woensdag 15 maart wordt er voorgelezen uit ‘Dottie’s eieren’ van Julie Sykes. Dottie de kip is blij en trots. Voor de eerste keer heeft ze een nest eieren gelegd. Wat zijn ze mooi! Ze vindt dat iedereen ze moet zien. Maar Eend leert net haar kleintjes zwemmen, en Varken is met haar biggetjes aan het slapen. Al die jonkies zijn zo leuk…. Dottie is eigenlijk niet meer zo blij met haar eieren. Maar er wacht haar een grote verrassing.

Dreumesuurtje: Dottie’s eieren
Woensdag 15 maart
10.00 uur, gratis toegang
Bibliotheek Stadskanaal, Continentenlaan 2

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.