Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kennismakingsochtend nieuwe inwoners Stadskanaal drukbezocht

Kennismaken in gemeentehuis Stadskanaal

STADSKANAAL – Negentig nieuwe inwoners hebben zaterdag 4 maart de kennismakingsochtend in het gemeentehuis bezocht. Tijdens de ochtend werden de nieuwe inwoners geïnformeerd over wat Stadskanaal te bieden heeft. De collegeleden stelden zichzelf voor en vertelden over hun eigen portefeuille waarbij actuele thema’s, zoals centrumontwikkeling, verkiezingen, werkgelegenheid, nadrukkelijk aan bod zijn gekomen. Ook konden nieuwe inwoners persoonlijk in gesprek gaan met de burgemeester, wethouders en gemeentesecretaris. Daar werd dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt. Daarnaast konden bezoekers gebruik maken van een rondleiding door het gemeentehuis, waarbij onder andere de raadzaal en tevens trouwzaal werd bezocht.

Informatiemarkt

Omdat de Tweede Kamerverkiezingen in aantocht zijn, hebben we dit jaar voor een andere invulling van de informatiemarkt gekozen. De politieke fracties in de gemeenteraad kregen de mogelijkheid om zich te profileren als standhouder op de informatiemarkt. Inwoners kregen zo een indruk van de verschillende partijen en hun standpunten, met ook thema’s die lokaal spelen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.