Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vierhonderd vrijwilligers verwacht in De Spont

Aanmoedigingsprijs (archieffoto RTV1)

STADSKANAAL – Er worden donderdagavond ongeveer vierhonderd vrijwilligers verwacht uit de gemeente Stadskanaal tijdens het jaarlijkse stampotbuffet in sporthal ‘De Spont’. De vrijwilligers worden dan bediend door B en W en raadsleden van de gemeente. Deze zullen het eten opscheppen en willen daarmee hun dank en waardering uitspreken voor het vele werk dat de vrijwilligers doen.

Prijs
Tijdens het grote vrijwilligersfeest wordt ook de vrijwilligersprijs uitgereikt door wethouder Francis Boen (PvdA). Dat zal gebeuren nadat de Rabobank Zuid Groningen de aanmoedigingsprijzen heeft toegekend.

Muziek
Tijdens de avond zijn er in de sporthal optredens van toneelvereniging UDI, Van ’t Knoal, Just Us en de Parkheemster Wichter. De organisatie is in handen van het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) van welzijnsorganisatie Welstad. Er worden filmopnamen gemaakt die later te zien zullen zijn op het televisiekanaal van streekomroep RTV1 (Kanaal 41 Ziggo).

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.