Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

15 maart seniorensport- en spel in Mfc De Binding Oude Pekela

Foto: Wilma Swarts RTV1

PEKELA/VEENDAM – Op woensdag 15 maart 2017 organiseren de gemeente Pekela en Veendam een sport- en spelinstuif voor senioren. Iedereen vanaf 55 jaar is van harte uitgenodigd voor deze sportieve middag van 14.30 tot 16.00 uur in sporthal de Binding, Sportlaan 4 in Oude Pekela.

Om de spieren op te warmen start de middag met een gezamenlijke warming-up. Na de warming-up wordt er een leuk beweegspel gedaan. Daarna kan er gekozen worden uit verschillende activiteiten zoals badminton, dynamic tennis en stuitvolleybal. Er wordt gerouleerd zodat iedereen een sportpartner of -groepje heeft.

Meedoen? Bent u nieuwsgierig en heeft u zin in een gezellige en sportieve middag? Aanmelden kan tot en met 14 maart 2017 bij Petra van den Bosch via een e-mail naar petra.vandenbosch@dekompanjie.nl of door te bellen naar t. 06- 1139 4301. Deelname kost € 1,00 per persoon. Dit kunt u bij binnenkomst contant voldoen. Het dragen van sportieve kleding wordt aanbevolen en het dragen van sportief en schoon schoeisel is verplicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.