Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Back-scratchende ouderen in Mfc De Binding Oude Pekela

Foto: Herman Alink RTV1

OUDE PEKELA – Woensdagmiddag, 8 maart, konden ouderen in de leeftijd van 60 tot 80 jaar een fit-test ondergaan in Mfc De Binding te Oude Pekela. Speciaal bedoeld om een actievere leefstijl te bevorderen, zodat men zichzelf in eigen omgeving nog beter weet te redden.

In totaal hadden zo’n 35 mensen zich aangemeld, die eerst werden getest op hun bloeddruk, daarna werd gemeten het reactievermogen, handvaardigheid, kracht, lenigheid en conditie. Op basis van de resultaten had men een gesprekje met een adviseur om deel te nemen aan het vervolgprogramma ‘Gezond en Fit ouder worden”. Team Sport Pekela heeft dit georganiseerd en samen met vele vrijwilligers werd men soepel door het fitheidcircuit geleid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.