Direct naar de inhoud.

Expositie Johanna Lups in gemeentehuis Veendam

Schilderij van Johanna Lups
VEENDAM – Van 13 maart tot 21 april 2017 exposeert Johanna Lups in het gemeentehuis van Veendam. In het gemeentehuis is een expositiewand en deze biedt (amateur) kunstenaars uit Veendam en de regio de mogelijkheid om te exposeren.

Johanna Lups
Kleuren en vormen spelen een belangrijke rol in het leven van Johanna Lups. Ze geniet er van met haar handen iets te vormen wat in haar verbeelding leeft. Haar werk komt voort uit emotie, geborgenheid en intimiteit. De basis is de warmte van uitdrukking. In het schilderen kan zij goed haar gevoelens kwijt. Daarnaast fantaseert zij graag in kleuren en vormen met acrylverf.

Nieuwsgierig geworden?
De expositie is te zien in het gemeentehuis van Veendam tijdens openingsuren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-