Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Woningbrand loopt goed af voor bewoner

Archieffoto: M. Prins – RTV1

GASSELTERNIJVEEN – In de nacht van donderdag op vrijdag brak er brand uit op de begane grond van een woning aan de Schuttevaerstraat in Gasselternijveen. De bewoner die boven lag te slapen werd op tijd wakker. Inmiddels stond de hal, trap en kamer beneden al vol rook. De Gasseltenijvener openende daarom het raam van de slaapkamer en riep om hulp. Zijn overbuurman kwam met een ladder aangesneld zodat de bewoner naar beneden kon ontsnappen.

Adapter

Brandweerkorpsen uit Gasselternijveen en Gieten blusten het vuur waarbij vooral schade op de begane grond van de woning is ontstaan. Er vielen verder geen gewonden. Volgens de bewoner is de oorzaak van de brand een oververhitte adapter van zijn computer.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.