Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vinger-aan-de-pols overhandigd aan Marian Pinkster

STADSKANAAL – Het actiecomité ‘Ons Refaja’ heeft samen met de SP Stadskanaal een gouden Vinger-aan-de-pols overhandigd aan Marian Pinkster. Mevrouw Pinkster is manager bedrijfsvoering Chirurgie, SEH en Intensive Care van de Treant Zorggroep. Zij mocht het beeldje vrijdagmorgen in ontvangst nemen van SP fractievoorzitter Evert Idema. Het Vinger Aan De Pols beeldje werd uitgereikt om te laten zien dat de ontwikkelingen rondom het ziekenhuis nauwlettend in de gaten worden gehouden. Lees hierover ook onze eerdere berichtgeving.

[ foto’s R. Wiekenkamp ]

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.