Direct naar de inhoud.

2.500,– opbrengst actie Willie Woortman voor Beatrix Kinderziekenhuis

Foto: Herman Alink

NIEUWE PEKELA – Zaterdagmiddag werd voor de tweede keer door Willie Woortman , die een eigen Hapkido(verdedigingsvechtsport) school in Nieuwe Pekela heeft, een evenement georganiseerd in sporthal De Spil te Nieuwe Pekela, waarbij de opbrengst volledig gaat naar het Beatrix Kinderziekenhuis. In dit ziekenhuis vechten kinderen tegen kanker.

Vorig jaar was de opbrengst 1.565,–, nu werd maar liefst 2.500,– opgehaald wat een prachtig resultaat is. Met het geld worden de rustkamers verder verbouwd. Tijdens het evenement werd er belangeloos meegewerkt door diverse sportverenigingen. Ook was er een cardiobaan, kick-bok, badmintonbaan, hapkido, een luchtkussen en kon men samen met een echte uil op de foto. Tijdens het evenement werden lootjes verkocht voor prachtige prijzen. Verder werd er een optreden van Aisha & Ronald van der Woude geveild. Ook kon het aanwezige publiek genieten van een optreden van dit zangduo. Ook Fred Cadel bracht enkele songs ten gehore. De openingsdans werd verzorgd door de 2e jeugdgroep van de hapkido-school waarbij ze allerlei technieken lieten zien. Geluidstechnisch werd een en ander begeleid door Eric Posthumus. Zo’n 300 mensen bezochten dit mooie evenement voor het goede doel, het Beatrix Kinderziekenhuis.

Foto’s van het evenement kunt u HIER bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-