Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Publiek genoot van ‘Still Got The Blues’ bij Bruinsma in Stadskanaal

Foto: Aat Den Os

STADSKANAAL – Zaterdagavond 11 maart was er weer de traditionele ‘Still Got The Blues’ festival in sportcentrum Bruinsma. Een geweldig optreden van de blues-rockformatie Easterfield, waarvan de leden voornamelijk uit Barger-Oosterveld komen. Tijdens de pure, rauwe blues-rock van Easterfield was AJ Plug uit Katwijk zich aan het opmaken voor hun optreden in de grote zaal.

Foto: Aat Den Os

AJ Plug kun je tevens in het genre blues-rock plaatsen. De zangeres met haar ongepolijste stem doet denken aan een mix van Janis Joplin en Beth Hart. De aanwezige blues fans waren dan ook enorm enthousiast toen zij met haar band het podium betrad. In 2016 was AJPlug de winnaar van de Dutch Blues Award. Recent brachten zij hun tweede cd uit ‘Chew chew chew’. Na afloop was er de mogelijkheid om op de foto te gaan met AJ Plug en een cd aan te schaffen met handtekening van deze geweldige rock blues band.

Volgens de heer Bruinsma was dit zijn 20ste festival en in oktober komt de eerstvolgende Still got the blues festival. Wil je hier ook bij zijn hou dan de website www.bruinsmasport.nl goed in de gaten. (Aat Den Os)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.