Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Van de Kolk (PvdA) heeft dubbel geluk

Jan-Willem van de Kolk (F: RTV1)

STADSKANAAL – Groningers kunnen woensdag 15 maart bij de verkiezingen voor de Tweede kamer kiezen voor dubbel geluk. Althans dat zou je kunnen zeggen over lijst twee, nummer 77. Op de lijst van de Partij van de Arbeid prijkt achter de dubbele zeven, het geluksgetal, de naam van Jan-Willem van de Kolk.

De Stadskanaalster is tegenwoordig wethouder van de gemeente Bedum, aardbevingsgemeente op Het Hogeland. “Een sterke sociaal-democratische partij is nu nodig. Dat betekent strijden tegen armoede en uitsluiting, investeren in werkgelegenheid en zorg. Je moet er niet aan denken, dat de peilingen uitkomen. De PvdA heeft gewerkt aan herstel van de economie, maar heeft door het kabinet met de VVD ook veel schade opgelopen. Het roer moet daarom linksom”, aldus de lijstduwer.

De sociaal-democraat is helder over de inzet: “Je merkt dat de recessie sporen nalaat. Daar past een sociaal antwoord op. Rechts wil de huren verhogen en de uitkeringen verlagen. Dat is nu echt niet nodig. Iedereen wil toch een fijn, ontspannen en verbonden Nederland waarin iedereen meetelt?!”.

[ingezonden]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.