Direct naar de inhoud.

Koolmonoxidevergiftiging met fatale afloop in Pekela

OUDE PEKELA – (Update) – Hulpdiensten zijn maandagmorgen massaal uitgerukt naar kringloopwinkel ‘Een Nieuw Kans’ aan de Hendrik Westerstraat in Oude Pekela. Eén persoon zou hierbij zijn overleden als gevolg van koolmonoxidevergiftiging. Volgens de website ‘Prachtig Pekela‘ zou het gaan om de eigenaar van de winkel. Het bericht is echter niet bevestigd door de politie. Of er daadwerkelijk sprake is van koolmonoxidevergiftiging wordt nog onderzocht. Mogelijk is zelfdoding in het spel aldus de politie.

RTV1 verslaggever Jan Bresters in gesprek met Pieter de Roos woordvoerder politie Noord Nederland:

 

 

Eén reactie op “Koolmonoxidevergiftiging met fatale afloop in Pekela”

  1. Ja, heel tragisch. Ik kende de overleden persoon en kwam wel eens bij hem. Hij had privé problemen ook al tijden en zat er soms doorheen zeg maar. De kringloopwinkel was een mooie afleiding voor hem. Maar had ook wel behoefte om te praten over zijn problemen in privé en vooral over mensen, die hem ‘zwart’ wouden maken. In familie kring en vooral zijn ex, die hem niet goed zou behandelen en zwart ging maken. Hij mocht zijn kinderen of kleinkinderen niet meer zien en werd beschuldigd van misbruik, etc. Wat de waarheid is, weet ik niet. Ik kende hem als oud-collega en kennis en het was een vriendelijke en gevoelige persoon, die graag te hulp stond naar andere mensen en volgens mij ook dieren, want hij had een hond. Ik zal hem missen. Rust in vrede Kees. En hoop dat de mensen, die jou tot last waren, zullen boeten ergens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-