Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wethouder Hemmes sneed de Week van de Zorg en Welzijn in Pekela open

Foto: Herman Alink RTV1

OUDE PEKELA – Maandagmorgen verrichtte wethouder Hennie Hemmes van de gemeente Pekela in Mfc De Binding te Oude Pekela de starthandeling voor de Week van de Zorg en Welzijn door een taart aan te snijden.

Deze handeling werd aanschouwt door zo’n 30 aanwezigen die allen sterk betrokken zijn bij de zorg. De heer Hemmes sprak zijn waardering uit over al die mensen die hard moeten werken voor het welzijn van inwoners die zorg nodig hebben. Mede door de vergrijzing ligt er op hun schouders een steeds grotere druk. Middels het beschikbaar stellen van een taart, welke op meerdere plaatsen in de gemeente Pekela verspreid wordt, wil het gemeentebestuur alle medewerkers complimenteren met hun goede werk.

Om hen een hart onder de riem te steken werd ook een wensboom erbij uitgereikt waar men kaartjes in mag hangen hoe men denkt over de zorg en welzijn. Na het openingswoord sneed hij met een groot mes de taart aan maar probeerde niet een stukje taart uit te serveren met de woorden: “ik ben daar niet zo handig in”. Maar dat leverde geen problemen op met zoveel mensen in de zaal die gewend zijn om te zorgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.