Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Toby Beard en Band (AUS) opnieuw in VanSlag Borger

BORGER – De charismatische singer-songwriter en gitariste Toby Beard, afkomstig uit Perth in West-Australië is een graag geziene gast in Cultuurpodium VanSlag. Vrijdag 24 maart staat ze met haar band voor de vijfde keer op het Roots on the Road podium in Borger. Ze presenteert dan in het kader van haar Europese tournee haar nieuwe album Nobody Told me.

Meerdere jaren trok ze de wereld over om overal voorprogramma’s te verzorgen voor internationaal erkende artiesten als Sheryl Crow, John Mellencamp en Donovan Frankenreiter. Folk, blues, rock, roots, reggae en zelfs chansons klinken door in de voortdurend gepassioneerd zingende Beard.

Op haar solotournees rond de wereld werkt ze met steeds wisselende artiesten in kleine zalen en op festivals met soms meer dan tienduizend toeschouwers. Overal maakt de dynamische muzikante en performer in hart en nieren, grote indruk met haar passie en rauwe energie. Het concert van Toby Beard begint om 21.00 uur. Meer info op www.vanslag.eu.

Foto Toby Beard

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.