Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Blije gezichten tijdens karaoke voor mensen met beperking

Bert Drenthe – (F: Joop Gossen/ RTV1)

STADSKANAAL – (audio) – Afgelopen zaterdag zagen medewerkers van de Stichting DWS Stadskanaal louter blije gezichten bij hun cliënten. Onder leiding van Bert Drenthe werd het in de zaal van Partycentrum Gossen namelijk één groot feest! Disco en Karaoke voor mensen met een beperking. Het werd een groot succes.

Zwak

Joop en Ineke Gossen hebben een zwak voor deze groep mensen. Ze stellen de zaal dan ook graag beschikbaar. “Waar moeten ze anders heen?”, zegt Ineke. “Ze vallen overal net buiten. Naar een regulier uitgaanscentrum kunnen ze eigenlijk niet. Buiten de eigen organisatie wordt er nauwelijks iets voor hun georganiseerd. En als er iets georganiseerd word kunnen ze er maar moeilijk komen!  Ouders zijn niet altijd beschikbaar en taxibusjes kosten geld.

Plezier

Catharina Woortman (penningmeester van DWS) is het hier mee eens en vult aan: “Als er al taxibusjes beschikbaar zijn.. Vaak worden deze mensen veel te laat gebracht en moeten ze alweer instappen voordat het feest ten einde is!” Ina Deuring, de nieuwe voorzitter van DWS, knikt bevestigend. “Ik las een advertentie waarin deze stichting een voorzitter zocht. Dan is de nood toch wel hoog!?! Het is prachtig te zien hoeveel plezier deze mensen hier vanavond hebben. Daar doe je het voor.”

Secretaris gezocht

Rond 21.00 uur was het feest ten einde. Iedereen gaat met een grote glimlach op het gezicht weer naar huis.
Ineke Gossen verklapt ons nog een geheimpje. “Dit is wat mij betreft niet de laatste keer. Ik ga me sterk maken voor een vervolg. “Kijk voor meer informatie op www.dwsstadskanaal.nl Er is ook een vacature voor een secretaris..

Alex Bos doet verslag tijdens de karaoke

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Blije gezichten tijdens karaoke voor mensen met beperking

  1. ca v eijkelenburg

    Geweldig initiatief!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.