Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bloemen voor Pekelder zorgproffesional Trees van Leeuwen

Foto: Gemeente Pekela

GEMEENTE PEKELA – Professionals in de zorg doen zwaar en dankbaar werk en daarom wil de gemeente ze dit jaar extra in het zonnetje zetten tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Donderdag 16 maart 2017 is daarom een zorgprofessional in het zonnetje gezet. Namens de gemeente en Jeannet Janssen kreeg Trees van Leeuwen, welzijnsorganisatie De Badde, een prachtige bos bloemen uitgereikt.

Trees werkt al jaren in Pekela en doet haar werk met veel inzet en betrokkenheid. Jeannet Janssen is erg positief over Trees. “Trees ziet de goede dingen van mensen en weet in mensen de juiste dingen naar boven te halen. Ze kan mensen echt in hun kracht zetten”. Jeannet vind het ook mooi om te zien hoe Trees meebeweegt met de transformatie, ze gaat uit van de krachten van de mensen. Trees is verder heel betrokken en positief en doet haar werk met veel bevlogenheid. Een compliment en bedankje voor Trees!

Bron en foto: Gemeente Pekela

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.