Direct naar de inhoud.

Lentewandelingen bij Buitencentrum Boomkroonpad

  • door:
  • op:

Een adder / thema amfibieën en reptielen op 2 en 9 april (F: Boomkroonpad)
DROUWEN – In april kunt u elke zondag met de gids van Staatsbosbeheer een mooie lentewandeling maken door de prachtige omgeving van Drouwen. De tocht is geschikt voor jong en oud.

Ga lekker struinen door de Drentse bossen. De gids neemt u mee voor een leuke en gevarieerde wandeling. Hij zal u van alles laten zien over de natuur in deze periode. Ook de sporen van dieren komen aan de orde, dus laat u verrassen en ontdek welke dieren en vogels er allemaal in het bos leven.

De gids speelt in op het actuele weer en de actuele situatie van flora en fauna. Ook zijn er verschillende thema’s die behandeld worden. Op deze manier beleeft u de natuur van heel dichtbij.
Luister samen naar vogels, ontdek sporen van dieren en ga samen met Staatsbosbeheer op ontdekking in de natuur bij Buitencentrum Boomkroonpad.

Informatie
De lentewandelingen vinden plaats op de zondagen:
– 2 & 9 april, thema amfibieën en reptielen
– 16 april, thema eitjes in de natuur
– 23 april, thema knoppen
– 30 april, thema broedvogels

De wandelingen starten om 12.00 uur bij Buitencentrum Boomkroonpad en duren ongeveer 1,5 uur tot 2 uur. De kosten zijn € 5,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Graag vooraf aanmelden via 0592-377305 of boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl. Adres: Buitencentrum Boomkroonpad, Steenhopenweg 4, 9533 PN in Drouwen.

Voor meer informatie en overige activiteiten kunt u kijken op www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal