Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jeugd geniet van sport spel en muziek

Sport spel en muziek in sporthal De Spil Nieuwe Pekela – Herman Alink RTV1

NIEUWE PEKELA – Zaterdag (25 maart) organiseerde bewonersorganisatie Pekela in samenwerking met de werkgroep afdeling Nieuwe Pekela een groot sport-, spel- en muziekspektakel voor de jeugd van 4 t/m 14 jaar in sporthal De Spil in Nieuwe Pekela.

Op het parkeerterrein voor de sporthal werd een tweede kans markt gehouden waar de jeugd hun spulletjes mochten verkopen om zo extra spaar-eurootjes te krijgen.

De kinderen moesten voordat ze aan het spektakel mochten beginnen een stempelkaart hebben en bij een volle kaart konden ze een sticker uitzoeken. Daarnaast kregen ze een surprise, stukje fruit en een zakje chips. Zo kon men darten, waarbij ballonnetjes kapot gemaakt moesten worden, op doel schieten, sumo-worstelen, jeu de boules, korfbal, tafeltennis, sjoelen en tennis. Verder waren er een springkussen, stormbaan en een hindernisbaan.

Ook konden ze meedoen met Freestyle samba drumming, wat voortdurend leidde tot een hels, maar prachtig spektakel. Dit evenement was mogelijk mede door financiële ondersteuning van de gemeente Pekela, provincie Groningen, Accantus, Poeisz Supermarkten en de Vereniging van Volksvermaken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.