Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Aftrap VOVO groot succes in Veendam

Geen foto beschikbaar / Alternatieve foto

VEENDAM – Zaterdagmiddag 25 maart hield de nieuwe vereniging voor Ouderen in Veendam en Omstreken haar première. De VOVO werd op 10 januari van dit jaar notarieel opgericht als opvolger van de Anbo afdeling Veendam-Menterwolde, nadat de landelijke Anbo alle plaatselijke afdeling in het gehele land had opgeheven.

Geslaagde middag

Zo’n kleine zestig mensen bezochten deze eerste bijeenkomst van de VOVO in het verzorgingshuis de Breehorn. Peter Geurts had de stemming er met zijn populaire zang en muziek al spoedig in. Henri Wierth zorgde voor een lach en glimlach met zijn humoristische verhalen in het Gronings. De organisatie kijkt terug op een gezellige en geslaagde middag.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.