Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bewoners ruiken vreemde lucht

Vreemde lucht in de Spoorstraat (Foto: Ronny Wiekenkamp)

STADSKANAAL – Zaterdagavond had de brandweer van Stadskanaal een uitruk naar een woning aan de Spoorstraat. Bewoners hadden een vreemde lucht waargenomen in de woning. Enexis deed metingen in de kruipruimte van de woning en ook rondom de woning werd ‘gesnuffeld’ naar de vreemde lucht die naar benzine rook.

Riool

Ook in de straat werd een onderzoek gedaan in het riool, het riool is doorgespoeld. Ook bij de buren en rondom de tuin is een onderzoek gedaan. Tijdens het onderzoek is de brandweer met ladder en uitgerolde brandslang het dak van de betreffende woning opgegaan. Of daar wat gevonden is, is niet bekend. De bewoner heeft de nacht elders moeten overnachten. Komende week zal het riool verder worden nagekeken i.v.m. de stank. [foto/tekst Ronny Wiekenkamp –112regioflits]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.