Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bloemen, zweet en tranen voor een dokter

Bloemen, zweet en tranen – (foto Peter Panneman)

VEENDAM – De christelijke toneelgroep ‘Internos Veendam’  speelt dit seizoen “Bloemen, zweet en tranen voor een dokter” een blijspel in drie bedrijven. Afgelopen vrijdag was in zalenverhuur Sorghvliet de première en ook zaterdag stond de toneelgroep voor een uitverkochte zaal in zalencentrum Sorghvliet.

Verhaal 

Het verhaal speelt zich af in de huisartsenpraktijk van een klein dorpje, waar bijna iedereen elkaar kent en waar zich allerlei gebeurtenissen in het kantoor van de assistente en het kantoor van de huisarts afspelen. Deze twee jonge mensen zijn erg verliefd op elkaar, maar zijn beide te verlegen om dat te vertellen. Als er dan toch schot in de zaak lijkt te komen, gooit de plaatselijke tweeling roet in het eten. Internos was eerder al te zien in De Rank te Stadskanaal. Zo trekt de toneelgroep van podium tot podium.  [foto: Peter Panneman]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.