Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stichting Bogdike zoekt Singer Songwriters

RTV1

VEENDAM – Op zaterdag 27 mei 2017 organiseert Stichting Bogdike in Veendam het Singer Songwriter Festival. Op deze dag worden op vijf plekken in het centrum van Veendam kleine podia gecreëerd. Bogdike zoekt hiervoor Singer Songwriters.

Ben jij een zanger, zangeres, een duo, trio of een band die ook akoestisch kan optreden, heb je/jullie (enige) podiumervaring en kan jij/jullie het publiek vermaken met jouw/jullie stem, maar ook met presence? Dan is Bogdike op zoek naar jou! Informatie via het secretariaat van Bogdike, bijka@netvisit.nl.

Het festival vindt plaats van 13.00 tot 17.00 uur.

Logo Bogdike

Stichting Bogdike
Stichting Bogdike is opgericht door een groep enthousiaste Veendammers die al jarenlang evenementen op het gebied van muziek, theater en andere culturele activiteiten organiseerden. Door het bundelen van hun krachten in de stichting Bogdike, heeft de groep meer mogelijkheden op o.a. het gebied van netwerken, kennis en ervaring. Tevens biedt het meer mogelijkheden i.v.m. het aanvragen van subsidies en sponsorgelden.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.