Direct naar de inhoud.

SJS G jeugdspelers droegen de Nederlandse vlag de ArenA in

  • door:
  • op:

Denilson en Edson in de ArenA
AMSTERDAM – Tijdens de oefenwedstrijd Nederland – Italië was er voor het eerst in de geschiedenis een belangrijke rol weggelegd voor voetballiefhebbers met een beperking.

De vlaggen werden gedragen door G-voetballers samen met hun broer(tje) of zus(je). De enthousiaste SJS G Jeugdspelers Denilson en Edson Keuter uit Mussel waren een van de twintig gelukkigen.

Denilson stond gisteren samen met zijn broertje Edson oog in oog met de Nederlandse voetbalinternationals. Dichter bij Oranje kun je bijna niet komen. Het was een extra spannende dag, omdat Denilson en Edson de eervolle taak hadden een vlag op het veld vast te houden tijdens de volksliederen. Goed concentreren hoort daar bij, maar vooral genieten van het moment. Het is immers een moment om nooit meer te vergeten.

v.v. SJS is trots op hun vlaggendragers
De KNVB, Fonds Gehandicaptensport en ING hebben Denilson en Edson via de amateurvereniging v.v. SJS benaderd om vlaggendrager te worden. Vol enthousiasme zijn zij het avontuur aangegaan. En wat is er mooier om zo’n moment te delen met je eigen broertje? Niks, vinden ze ook bij v.v. SJS. Iedereen is dan ook meer dan trots op Denilson en Edson dat ze hun taak zo goed hebben vervuld.

SJS is een van de bijna 350 voetbalclubs waar kinderen en volwassenen met een beperking kunnen voetballen onder de noemer G-voetbal. De KNVB, Fonds Gehandicaptensport en ING werken samen om het G-voetbal de aandacht te geven die het verdient. Daarom mochten Denilson en Edson en andere voetballiefhebbertjes met een beperking deze wedstrijd de vlaggen dragen.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal