Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Hoofdstraat Stadskanaal tijdelijk afgesloten wegens wielertop

Healthy Ageing Tour Semslinie etappe (f: Marc Dol / RTV1)

STADSKANAAL – Vanaf 5 april tot 9 april strijdt de internationale vrouwen-wielertop in de Healthy Ageing Tour (voorheen de Energiewacht Tour) door de provincie Groningen. Op vrijdag 7 april doet de wielertop Stadskanaal aan. Tijdens deze etappe wordt de Hoofdstraat in Stadskanaal tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

De weg vanaf de Drouwenerstraat tot de Stationslaan is van ‘s-morgens 8.00 uur tot 11.15 uur en ‘s-middags van 12.30 uur tot 17.00 uur afgesloten. Parkeren in de havens langs deze weg is ook niet mogelijk, omdat dranghekken tegen de rijbaan worden geplaatst.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.