Direct naar de inhoud.

Vierde Sightseeing Run door Veendam

  • door:
  • op:
SightseeingRun – Broez’n deur andermans Hoez’n’ – F: Henk Drenth / ParkstadVeendam /RTV1

VEENDAM – In 2014 had Veendam de primeur van de eerste Sightseeing Run van Nederland. De Sightseeing Run “Broez’n deur andermans Hoez’n” is een recreatieve hardloopwedstrijd waarbij deelnemers dwars door een aantal gebouwen en bezienswaardigheden lopen. Op zaterdag 8 juli 2017 vindt de vierde editie in Veendam plaats. De inschrijving is geopend en de aanmeldingen stromen binnen.

Programma
De start en finish zijn net als voorgaande jaren voor het gemeentehuis op het Raadhuisplein. Om 13.30 uur starten de kinderen van de Kidsrun met een kort rondje door het centrum. Om 14.00 uur start de Bedrijven run en om 14.05 uur en 14.10 uur starten de deelnemers van de tien kilometer en van de vijf kilometer.

Inschrijven
Meedoen aan deze ludieke hardloopwedstrijd in Veendam? Inschrijven kan via www.facebook.com/sightseeingrunveendam of via www.veendam.nl/sport. Deelname aan de vijf kilometer kost € 7,50. De kosten voor de tien kilometer bedragen € 10,00. Deelnemers ontvangen na afloop een unieke Sightseeing Run Veendam medaille!

Bedrijven Run
Speciaal voor bedrijven en andere organisaties is er een nieuw onderdeel toegevoegd aan de Sightseeing Run: de Bedrijven run. De deelnemers van de Bedrijven run starten om 14.00 uur, voor de reguliere deelnemers aan. Als bedrijf kun je met een team van maximaal 5 collega’s deelnemen en na afloop kun je in één van de kroegen in Veendam een borreltje drinken en hapje nuttigen. Kijk voor meer informatie over de Bedrijven run op de website of facebookpagina.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal