Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Lugubere vondst van hondje in verregaande staat van ontbinding

Personeel van de dierenambulance halen een dood hondje in vuilniszak uit de sloot

OUDE PEKELA – Een lugubere vondst van hondje in een vuilniszak in een sloot. Onze fotograaf Aat Den Os maakte samen met zijn gezin een wandeling met hun eigen hondjes. Ze liepen op zeker moment langs een sloot, gelegen op de hoek Wedderweg en Ontsluitingsweg, in Oude Pekela. Tot hun verbazing gaven hun hondjes aan dat ze perse in de sloot wilden snuffelen. Dat vonden ze op zijn minst merkwaardig en Aat ging kijken wat er aan de hand was. Al snel had hij in de gaten dat ze daar een bepaalde geur opvingen. Hij zag half in het water een vuilniszak. Aat probeerde de zak er met een hark uit te trekken, waarbij hij even later tot zijn grote afschuw zag dat er botten uitstaken.

Onmiddellijk is hij gestopt met de handeling en meteen heeft het gezin de dierenambulance gebeld, die vanochtend langs kwam en het personeel de bewuste zak uit de sloot haalden. Toen bleek dat de inhoud van de vuilniszak bestond uit een dood hondje welke al in verregaande staat van ontbinding verkeerde. Hierdoor kon men constateren dat het diertje al enige tijd in de sloot lag.

Dit bericht hebben wij geplaatst (met de minst erge foto’s) door Aat gemaakt, in de hoop dat achteraf gezien iemand misschien (onbewust) toch iets heeft gezien dat er een tijd geleden iets merkwaardigs gebeurde op de bewuste plek. Of dat er iemand is die zijn/haar hondje al langere tijd mist.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.