Direct naar de inhoud.

Beleef The Passion in Veendam

  • door:
  • op:

VEENDAM – Veendammers krijgen op 13 april een unieke mogelijkheid om The Passion van 2017 op een persoonlijke manier mee te maken. Vanaf 18.30 uur wordt er verzameld op het plein van de grote kerk in het centrum van Veendam. Vanaf daar zal een grote processie starten met een groot wit kruis door het centrum van Veendam. “De processie zal ongeveer 45 minuten duren”, aldus Maikel-Owen van Deest, organisator van The passion in Veendam.

De eindbestemming is Hotel Parkzicht en uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd om mee te lopen.In de grote zaal van Parkzicht wordt de mogelijkheid geboden om onder het genot van een kopje koffie/thee te luisteren naar de muziek van The Passion 2016 gespeeld door een live artiest. Om 20:30 uur wordt er samen op een groot scherm van 6×4 live naar de registratie gekeken naar The Passion in Leeuwarden. The Passion is een passiespel over de laatste uren van Jezus leven en Zijn opstanding uit de dood. “Iedereen kan echt aansluiten en meedoen” aldus Van Deest. Mochten groepen mensen het kruis willen dragen kunnen zij zich via de site www.thepassioninveendam.nl melden.

van Deest: “Meedoen aan dit evenement is helemaal gratis en we zijn blij dat organisatie van The Passion ons heeft willen ondersteunen met een supergroot spandoek. Deze vindt u binnenkort in het centrum van Veendam”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-