Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

3e editie Secret Forest Festival met diverse muziekstijlen

STADSKANAAL – Zaterdag 20 mei verwelkomt Secret Forest Festival haar bezoekers voor toch een nieuwe editie tussen de eeuwenoude bomen van Het Pagedal in Stadskanaal, waar bezoekers mee genomen worden naar een wereld vol mysterieuze area’s en magische belevenissen. Fox Nightlife is mega trots op het toch weer voor elkaar krijgen van het
vetste festival van Noord-Nederland. Van 14.00 uur – 0.00 uur zal Secret Forest Festival zorgen voor een onvergetelijke en knallende 3e editie! Via kleine bospaadjes kom je uit bij de 5 podia met diverse muziekstijlen. House, Hardstyle, Techno, Urban en feest alle stijlen zijn goed vertegenwoordigd!

Podia Secret Forest Festival 2017

Mainstage
Het hart van Secret Forest Festival wordt de Mainstage. Een plek waar jong en oud de hele dag kan vertoeven, een plek waar verschillende populaire muziekstromingen voorbijkomen en een plek waar wij trots op zijn. Van internationale DJ’s tot verrassende liveoptredens van grootste Top40 artiesten. De Mainstage wordt niet geassocieerd aan één muziekstroming en zal breed worden ingezet, maar wel van het hoogste niveau in de dancewereld.

Connected
Een connected stage mag natuurlijk niet ontbreken tijdens Secret Forest Festival 2017. Het harde stijlen concept die diverse (uitverkochte) edities kent en tweemaal eerder met succes een area heeft gehost op Secret Forest Festival. Alles wat binnen het kader hardere stijlen valt zal hier zeker voorbij komen.

Children of the 90’s
Terug in de tijd en genieten van de 90’er jaren waarin jij waarschijnlijk bent opgegroeid. Niet alleen muzikaal sterk vertegenwoordigt door 90s artiesten, maar zeker ook door de aankleding uiterst herkenbaar. Van happy hardcore tot stevige rock classics, als het maar uit de jaren 90 komt.

De Blender
Een spik splinter nieuw podium waar alles zal worden gehusseld tot een plek waar artiesten zullen optreden die jij niet zult verwachten. Verrassende muzikale combinaties waar iedereen een mening over zal hebben. Hier mag en kan alles voorbijkomen en is zelfs ruimte gemaakt voor onbekend talent.

Het Flügel Feestcafe
De tweede area van het Secret Forest Festival die zijn terugkeer maakt. Een plek waar wordt uitgepakt met gezelligheid, confetti, polonaise en skilatten met flügel flesjes. Misschien niet de grootste area van de dag, maar zeker wel de gezelligste.

De Artiesten
Er zullen ruim 40 artiesten op de diverse podia van Secret Forest staan Bekende artiesten als; Sick individuals, Korsakoff, DBSTF, Apster, Sophie Francis, Kraantje Pappie, Atmozfears, Villain, Frequencerz, Psyko Punkz, Billy the Kit, Audiotricz, Irwan, Sub Zero Project, Q-music foute uur, Jeroen Post & Andy SVGE zullen er in iedergeval staan! Terwijl de muzieknoten als appeltjes uit de bomen vallen, kunnen de verwachtte 5000 bezoekers tussen de bomen relaxen in de lounge-area, een gevarieerde en ook gezonde snack halen in de foodarea of leuke gadgets kopen op de festivalmarkt. Tegen de schemering worden de bomen uitgelicht met ledlampen, waarbij een spetterend kleurspektakel ontstaat, die de magie van Secret Forest Festival extra zal benadrukken. Extra activiteiten zijn in ieder geval de Zweefmolen en Shisha lounge.

Mainstage!
Het hoofdpodium van Secret Forest Festival zal worden gebouwd door Stagekings. Deze partij is marktleider in Nederland in het bouwen van vette podia. Ze zijn onder andere verantwoordelijk voor de podia van Wish Outdoor, Dominator, Flying Dutch en vele andere toonaangevende festivals.

Tickets
Tickets zijn online te verkrijgen via www.secretforestfestival.nl. Tevens te verkrijgen bij alle Primera-winkels in Nederland.

Social Media
Blijf direct op de hoogte van de laatste info: www.facebook.com/secretforestfestival

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.