Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Boer Geert geliefd in Stadskanaal en omgeving

Even knuffelen met boer Geert (Foto: RTV1)

STADSKANAAL – Boer Geert Krops uit Mussel was woensdagmiddag 12 april uitgenodigd door een aantal Centrum Winkeliers aan de Europalaan uit Stadskanaal. Het was een gezellige boel en boer Geert vermaakte zich dan ook kostelijk met de vele klanten die kwamen proeven en shoppen in de winkel van filiaalhoudster Ria Bolmer.

We waren getipt en daarom trok RTV1 televisie snel naar het centrum van Stadskanaal om de beroemde boer, die bekend is geworden door het televisieprogramma ‘Boer zoekt vrouw’, voor de camera te krijgen. Natuurlijk vroegen we hem naar zijn liefdesleven. Hoe is het nu met Hetty? En hoe gaat het verder met zijn huidige liefde Geertje nu die naar Curaçao is vertrokken. Gaat de fruit en groente teler Geertje acterna richting de Antilliaanse stranden? Hoe dan ook, de aardbeienkweker is nog steeds erg geliefd want velen wilden hem graag aanraken en knuffelen tijdens zijn bezoek bij de winkeliers.

Luister en bekijk ons videoverslag..

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.