Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Rommelmarkt op schoolplein Gabriel Damschool

Archieffoto: Rommelmarkt 

STADSKANAAL – De Activiteitengroep ZWO De Hoeksteen (van de Protestante Gemeente Stadskanaal) organiseert a.s. zaterdag 22 april van 09.00-12.00 uur een grote rommelmarkt op het schoolplein van de Gabriël Damschool aan de Utrechtselaan (achter het gemeentehuis).

Er zijn weer veel kramen met elektrische apparaten, boeken, speelgoed, enz. Ook zijn er naast koffie en thee met iets lekkers o.a. heerlijke zelfgemaakte gehaktballen te koop! De opbrengst van de rommelmarkt is bestemd voor het project ‘opvang van straatkinderen in Kampala, de hoofdstad van Oeganda.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.