Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Brandweer blust verlaten paasvuur

Foto: M. Dol – RTV1

MUSSELKANAAL – De brandweer van Stadskanaal is op Eerste Paasdag ’s avonds in actie gekomen. Aan de Akkerweg in Musselkanaal brandde een verlaten paasvuur.

Vanwege de veiligheid is besloten het vuur te doven om overslag naar het nabijgelegen natuurgebied te voorkomen. Terwijl de brandweer het paasvuur afbluste kwamen buurtbewoners kijken.

Laat open vuur nooit alleen. Het vuur kan zich ongemerkt uitbreiden en een grote brand veroorzaken!

Update 17-4-2017

Volgens een buurtbewoner was het vuur in eerste instantie afgeschermd met bouwhekken. De organisatie heeft het vuur tot ca. 22.30 uur gecontroleerd laten branden. Nadat de organisatie weggegaan was hebben een of meerdere personen de hekken opengebroken en het vuur weer op laten laaien. Buurtbewoners hebben met het oog op de veiligheid de brandweer ingeschakeld die het vuur gedoofd heeft.

1 Reactie op “Brandweer blust verlaten paasvuur

  1. Het stukje wat op jullie fb word geplaatst is niet correct!!

    De locatie waar het paasvuur lag was afgeschermd door bouwhekken zodat er geen mensen etc. bij het vuur konden komen om het vuur aan te houden.. de organisatie die er over ging heeft het paasvuur tot 22:00/22:30 uur gecontroleerd laten branden! Na die tijd zijn er bewoners uit de buurt naar het vuur gegaan en hebben de hekken opengebroken en hebben er weer rommel opgegooid, waardoor het vuur weer uitgebreid is gaan branden! Uit veiligheid hebben buurtbewoners de brandweer gebeld om het te laten blussen om zo meerdere problemen te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.