Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Moses Yator winnaar 27e Klap tot Klaploop

Winnaar Moses Yator – F: Marc Dol / RTV1

STADSKANAAL – De Keniaan Moses Yator is op 2e paasdag de winnaar geworden van de Klap tot Klaploop in de gemeente Stadskanaal. Met een tijd van 31 minuten en 19 seconden was hij ruim 3 seconden sneller dan de nummer 2 Joeri Wolf. Nummer 3 werd Jorrit Cleij met een eindtijd van 31:52.

Hagelbuien

De 27e Klap tot klaploop mocht zich wederom op veel belangstelling verheugen ondanks het slechte weer. Het publiek liet zich niet door de vele hagelbuien weerhouden. RTV1 deed live radioverslag en een TV compilatie van de run van Musselkanaal naar Stadskanaal is vanavond (maar ook morgen) te zien op kanaal 41 (Ziggo), Kanaal 25 (SKV) en kanaal 1458 (KPN).

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.