Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Rotary Bluescafé rond Koningsdag

Publiekstrekker B.J. Hegen te midden van enkele fans.  [Archieffoto RTV1 / BJ Brinkman]

STADSKANAAL – Tijdens de Nacht van Stadskanaal en de vrijmarkt (26 & 27 april) is de Rotaryclub Stadskanaal weer volop aanwezig in het alom bekende Rotary Bluescafé onder de overkapping naast de Bruna. De band Cat Fever – met Knoalster en oud Knoalsters Klaas de Haan, Frits Schuitema, Joop de Haan, Harry Geerdink, Rolf Smook en hun zanger Mischa Bosman – opent de avond.

Op Koningsdag van 11:00 tot 13:00 uur speelt de jonge band 42 Missed Steaks met de Knoalsters Max van der Schoor (gitaar en zang), Nico Rep (drums), Jochem ten Cate (bas) en Warner Smalbil (gitaar). De band heeft een repertoire van Status Quo tot Nirvana. Vanaf 14:00 speelt de publiekstrekker B.J. Hegen met zijn befaamde band The Bluesbusters uit Bolsward.

Goede doel 

Natuurlijk is er weer een goed doel verbonden aan de activiteiten. Voor dit jaar is gekozen voor Kidshare. Het doel van deze stichting is armoedebestrijding in de armste gebieden van de wereld met speciale aandacht voor de ontwikkeling van de armste kinderen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.