Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Knoalsternacht en Vrijmarkt in Stadskanaal

Koningsdag

STADSKANAAL – Koningsdag is weer in aantocht en daarom zal ook dit jaar in Stadskanaal weer een grote Knoalsternacht, met de daaropvolgende dag een Vrijmarkt in het centrum van Stadskanaal worden gehouden.

26 april
Op woensdag 26 april vanaf 21.30 gaat de Knoalsternacht van start. Op diverse pleinen staan podia en tenten met een scala aan artiesten en muziekstijlen. De Knoalsternacht duurt tot 04.00 uur.

27 april
Op Koningsdag, donderdag 27 april, van 08.00 uur tot 17.00 uur volgt dan de Vrijmarkt in Stadskanaal. Een van de grootste vrijmarkten in de regio. Na sluitingstijd om 18.00 uur op woensdag 26 en tijdens de Vrijmarkt op donderdag 27 april, vervallen de regels voor de Blauwe Zone. De winkels sluiten donderdag 27 april om 17.00 uur.

Koningsdag Stadskanaal (archief RTV1)

Afsluiting van wegen en parkeerterrein
Op 26 en 27 april zijn de Hoofdstraat vanaf de Drouwenerbrug tot de Stationslaan, de Menistenlaan en de Beneluxlaan afgesloten voor het verkeer, met uitzondering van de hulpdiensten. Op de rijbaan mogen geen voorwerpen of standplaatsen worden geplaatst, om een goede doorgang voor hulpverleningsvoertuigen te garanderen.

Ook kan niet worden geparkeerd op het Gen. Maczekplein. Er mag om 6.00 uur worden begonnen met het opbouwen van de kramen voor de Vrijmarkt.

Bussen
Qbuzz zet ’s avonds en ’s nachts op onder andere de trajecten Winschoten – Pekela’s – Stadskanaal – Borger – Assen, Ter Apel – Musselkanaal – Stadskanaal en Stadskanaal – Gasselte – Gieten – Groningen extra bussen in. Ga voor meer informatie naar www.qbuzz.nl/gd.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.