Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Pinksterrace spektakel tijdens Koningsdag op de vrijmarkt

Archieffoto: MAC Stadskanaal en omstreken

STADSKANAAL – Op weg naar de Internationale Radio Continu Pinksterraces Tweede Pinksterdag aanstaande, komt de MAC Stadskanaal & Omstreken met een aantal spectaculaire acties! Acties vol met beleving maar waar ook mooie prijzen mee te winnen zijn. De eerste van deze acties is tijdens de vrijmarkt op Koningsdag in hartje centrum Stadskanaal. Opnieuw wordt door de geweldige steun van Fox Nightlife er een stand gebouwd met speciale en vooral unieke belevenissen voor elke leeftijd.

Wie droomt er niet van om zelf eens op een super snelle race motor te zitten en te voelen hoe het is om met zo enorm veel PK’s, vol gas en zonder remmen, op de 650 meter lange baan met speciale “kombaan bochten” in Stadskanaal te racen? Je kunt het zelf voelen, proeven en ruiken in de stand van de MAC Stadskanaal & Omstreken op de vrijmarkt te Stadskanaal.

Pinksterrace

Ingezonden door MAC

Neem zelf op de motor plaats en waan je een matador op de super snelle Pinksterracebaan en laat dit moment bovendien op de gevoelige plaat vereeuwigen. Ontmoet er in ontspannen sfeer de toppers van de Europese en Nederlandse baansport, maak een praatje, vraag hun handtekening en ga samen met deze kampioenen van de motorsport op de foto. Helemaal gratis.

In deze stand presenteren verschillende teams zich o.a. team  Fabriek, zijspanteam Bruins, Marco Nijenhuis, team Kruit, met hun racemachines. Van o.a. meervoudige kampioenen zijn de racemonsters aanwezig! Kijk, voel, wil je ermee op de foto? Alles mag en kan.

Gratis toegang winnen tijdens Pinksterraces!
Doe mee met de verloting op de stand. Wie weet win jij wel een vrijkaart of een andere leuke prijs. De stand is te vinden in de Europalaan (daar waar de zaterdagmarkten normaliter plaatsvinden). Voor meer info en de foto’s gemaakt tijdens de Vrijmarkt zijn te vinden op www.macstadskanaal.nl

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.