Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veel gezelligheid en actie in Stadskanaal

Vrijmarkt Stadskanaal (F: RTV1)

STADSKANAAL – Woensdag en donderdag bruist het centrum van Stadskanaal. Vanaf woensdag 21.30-tot 4.00 uur in de morgen, kan jong en oud genieten van de “Knoalsternacht”. Met veel muziek, gezellige terrassen en tenten in iedere straat en op alle pleinen

Donderdag Vrijmarkt

Donderdag viert Stadskanaal de verjaardag van de Koning met een geweldige Vrijmarkt van 8.00-tot 17.00 uur, met muziek en gezellige terrassen door het hele centrum. De winkels in het centrum sluiten om 17.00 uur met uitzondering van de Supermarkt Jumbo Froukje Sloot. Deze is geopend van 12.00 tot 20.00 uur op alle zon-feest-en bijzondere dagen. Albert Heijn is deze dag gesloten.

–              Secret Forest Festival op 20 mei a.s.

–              Pagefestival op 1- en 2 juli a.s.

In het centrum van Stadskanaal, gratis parkeren op een van de vele parkeerterreinen.

[ingezonden]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.