Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Judoka Caylan Wering wint goud in Stiens

Caylan op 1

STIENS – Afgelopen zaterdag 22 april deed Judoschool TRJ Oost-Groningen mee aan de 10e Friese Masters in Stiens. Op dit sterk bezette toernooi met grote poules en sterke tegenstanders uit binnen- en buitenland hebben de judoka’s van zich van hun sterkste kant laten zien.

In een te warme zaal werd er gestreden om een plaats op het podium. De warmte deed de judoka’s geen goed. Ook de scheidsrechters hadden hier last van wat leidde tot een paar onterechte verliespartijen van enkele van onze judoka’s. Desalniettemin werden er prijzen gewonnen.

Goud ging naar Caylan Wering, Sanne Grave en Heleen Pool haalden zilver en brons ging naar Janniek Pool, Savannah Luttje en Milan Grave.

´s Avonds was er een ne-waza toernooi (wedstrijden vanuit een zittende positie, judo op de grond). Hier werd Kaloyan Christov knap 3e. Niet iedereen heeft een prijs behaald, maar hun inzet gaat vanzelf beloond worden, aldus trainer Ronnie Grave.

Voor meer info, 3 gratis proeflessen en locaties kijk op www.judotanrenjutsu.nl en de facebookpagina.

(Ingezonden)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.