Direct naar de inhoud.

Wethouder Jaap van Mannekes blij met verbetering leefomgeving Champ Clark

  • door:
  • op:
Foto: Herman Alink

NIEUWE PEKELA – Vandaag, 24 april, is de gemeente Pekela gestart met de inrichting van het middenterrein Champ Clark. Er worden onder andere acht parkeervakken aangelegd. Tegelijkertijd wordt er een trottoir aangelegd langs de Meidoornlaan. Wethouder Jaap van Mannekes is blij dat het project wordt gerealiseerd.

Werkzaamheden
Aan beide kanten van een centrale groenstrook Champ Clark worden parkeervakken aangelegd. In totaal komen er acht parkeervakken. De bochten in de rijrichting worden verruimd en verhard. De werkzaamheden nemen enkele weken in beslag.

Toelichting
Op 27 maart 2017 heeft de gemeente Pekela, samen met Acantus, een toelichting gegeven aan de bewoners van Champ Clark over het inrichten van het midden terrein. Wethouder Jaap van Mannekes: “Veel bewoners hebben gebruik gemaakt van de uitnodiging. Ze hebben positief gereageerd op de plannen. Ik ben blij dat het project wordt gerealiseerd. Het levert een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de leefomgeving van Champ Clark.”

Meidoornlaan
Op verzoek van de bewoners worden er gelijktijdig werkzaamheden aan de Meidoornlaan uitgevoerd. Er wordt een trottoir aangelegd langs de Meidoornlaan op het deel tussen de Prunuslaan en Lindenlaan.

Bron: Gemeente Pekela

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-