Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vrijwilligers gezocht voor taalschool ITOMtaal

VEENDAM – ITOMtaal is een taalschool die in Veendam en op diverse andere locaties Nederlandse lessen verzorgt voor “nieuwkomers”, voornamelijk vluchtelingen. ” We hebben weer plek voor enkele nieuwe vrijwilligers in Veendam”, zegt Wilma van den Berg, docent NT2

ITOM werkt met kleine groepjes cursisten, bijgestaan door vrijwilligers. Drie ochtenden in de week wordt er lesgegeven op alle niveaus, dat wil zeggen: van alfabetisering tot en met staatsexamen. Dit alles in een gemoedelijke sfeer met aandacht voor elkaar.

” We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die feeling hebben met buitenlanders/vluchtelingen en het leuk vinden om enkele cursisten te begeleiden, onder leiding van een docent. Ervaring in het onderwijs is niet noodzakelijk, maar wel een pré “. Enthousiast geworden na het lezen van dit stukje? Wilt u meer informatie of een keer komen kijken? Neem dan contact op met Wilma van den Berg tel. 06-23585551.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.